Tre olika cirklar med olika färger som ligger över varandra.

Web & IT Skåne, Malmö.

SALO Consulting är ett malmöbaserat webb- och IT konsultationsbolag i Öresundsregionen, Skåne.

Kontakta oss
Mac computer with icons.
En färglad bildikon av en datorskärm med cirkeldiagram.

Webbanalys & Marknadsföring

För att fånga rätt typ av data är sökmotorsoptimering ett tillvägagångssätt för att förbereda och underhålla en webbplats för att göra den mer attraktiv till sökmotorer som indirekt gör att du får mer besökare.

En färglad ikon av datorskärm med tre olika cirklar av färger.

Tillgänglighet & UX

Informationsarkitektur är konsten att organisera och strukturera data. Användarupplevelse innebär empati och förståelse för användaren. Tillgänglighet är att anpassa din kommunikation till alla människor även de som lider av olika typer av svårigheter.

En färglad ikon av datorskärm med ett motorhjul.

Webbutveckling

Om hemsidan inte fungerar, inte responsiv till samtliga enheter, tar onödigt lång tid att ladda, länkar som inte fungerar – då kommer besökaren att lämna.

Colourful icon image of a computer with circle goals to go forward.

Content Management

Vi kan flera olika informationssystem som Sitecore, webblösningar inom Wordpress, teamsite eller andra CMS; vi skapar möjligheterna.

Kunskap inom flera områden.

UX Sökoptimering SEM GSC PHP Webbutveckling Laravel Javascript Google Search Console Content Management SEO
Tillgänglighet Analytics CURL Wordpress Scraping Crawling
Logo of DFDS Seaways company. Logo of EON company. Logo of IKEA company. Logo of Sony company. Logo of Sony Ericsson company. Logo of IKANO Bank company.
Mediacom IProspect Experis MEC KAN Punch Communication We Love Cybercom Carat EWork Roccia Frank Valiant

Om oss

Vi har erfarenhet av flera områden inom marknadsföring, webbanalys, informationsarkitektur, webbutveckling, sökoptimering, tillgänglighet och användarupplevelse.

Våra kunder varierar från stora organisationer till mindre start-up's. Vi älskar vad vi gör och tillför bred kunskap och energi till samtliga projekt vi arbetar med.

Vi finns i Öresundsregionen

En fördel är vår geografiska plats som ger möjlighet till att veckopendla till städer som Göteborg, Halmstad, Hässleholm, Älmhult, Helsingborg, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Växjö.